maanantai 13. huhtikuuta 2015

Brunberg - kevätsuukko

Huomasin Facebookissa, että Brunbergiltä oli tullut kausimakuna Kevätsuukkoja. Olen yrittänyt näitä katsoa isoimmista liikkeistä, mutta en ole nähnyt. Kunnes tänään huomasin nämä täysin vahingossa Anttilassa :D

Tuttuun tapaan, näissä on se perinteinen pohja ja suklaakuorrutus. Täytteenä ihanan raikas sitruuna-lime. Katsoin ainesosaluetteloa ja siellä ilahduttavasti näkyy mm. limemehutiiviste ja luontainen sitruuna-aromi!

Jos tätä syö myös kuorrutteen kanssa, niin suklaa kyllä hallitsee tätä makumaailmaa. Mutta jos syö täytteen yksinään, niin se on kivan raikas, verrattuna muihin makuihin.

Hintaa tällä oli 2,99 €, rasiassa 6 kappaletta.










8 kommenttia:

  1. Kivaa vaihtelua perusmakuihin. Itse tykkään kanssa makuyhdistelmästä sitruuna-lime.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kivaa saada jotain uutta, eikä perinteistä mansikkaa tai vaniljaa :D

      Poista
  2. oi, täytyy pitää silmät auki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kiertelee isoimmissa ruokakaupoissa, niin sieltä voi löytyä. Täällä ei ole kuin CM, eikä siellä ole. Onneksi löysin Anttilasta :D

      Poista
  3. Täällä oon nähnyt monessakin kaupassa,vielää en ole ostanu.Täytys kai maistaa =)

    VastaaPoista
  4. Sulla on tosi kiva blogi! :) Ois kiva vaan nähdä vähän enemmän kuvia, esim siitä miltä tuotteet näyttää sisältä päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie yritän selvitä mahdollisimman vähillä kuvilla tässä blogissa, kun toinen vie kuvatilaa enemmän :/ Ja Joidenkin sisällöt on varmaankin tuttuja esim. tämän. Samaa vaahtoa kuin muissakin.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!