tiistai 5. tammikuuta 2016

Bigelow - I Love Lemon

Toinen iHerb -ostos.

Bigelow -sarja on minulle täysin uusi (kuten iHerbin monet muutkin merkit), mutta makuvaihtoehtoja riittää tutuista, aina hieman erilaisiin makuihin. Itseäni kiinnostaa ainakin tuo punainen vadelma.

I Love Lemon on todella hyvää! Yllätyin suuresti kun maistoin. Muistuttaa kaupan sitruunamehutiivisteitä (niitä pieniä pulloja), mutta hieman laimeampana. Suosittelen kyllä maistamaan, jos ei tykkää mustasta teestä vaan näistä yrttisistä.

Tämä sopii myös hyvin jääteehen ja jos on niitä juonut, niin maku on aika lähelle niitä, mutta ilman sokeria. Huomasinpa, että paketin pohjassa on henkilön nimi, joka on teet pakannut rasiaan :D
Nämä on siis yksittäispakattuja, ja laatikossa on 20 kpl. Hinta 2,99 $ (norm. 3,49 $).





Suosittelen!







2 kommenttia:

  1. Kävin tuolla sivulla ja ihan ekana mulle avautu ikkuna, mistä sai valita maan, kielen ja rahayksikön. Automaattisesti laitto siihen findland, england ja euro. Sitä pystyy vaihtamaan vasemmasta yläkulmasta. Mikset sä muuta niitä suoraan euroks? Itelle ja varmasti muillekin lukijoille ois mukavampi, jos näkis hinnan tässä postauksessa suoraan euroissa koska ei oo mitään hajua euron ja dollarin suhteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa miulla on myös se valittuna, mutta silti se näyttää vain dollareina hinnat :D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!