perjantai 12. heinäkuuta 2019

Malaco - Lördags Patrullen

Vanhemmat kävivät tekemässä vielä pienen, kolmipäiväisen minireissun ja piipahtivat myös tuolla toisessa naapurimaassamme, Ruotsissa.

Sain muutamia namituliaisia, kuten tämän Lördags Patrullen -pussin, joka muistuttaa meidän Lauantai-pussia, mutta myönnän sen, että tässä on parempi sisältö :D






Suurin osa sisällöstä koostuu meillekin tutuista tuotteista, kuten Fizzypop ja Gott & Blandat -makeiset. Ensimmäisenä mainitut ovat tuttuja irtokarkkilaareista.

Pimpim -rasiassa on vadelmaveneitä minikoossa ja tikkari on myös irtokarkkilaatikoistakin tunnettu apinakarkki, mutta lakritsiversiona. Tikkarin sisällä oli jauhetta, joka on se paras kohta :P




Patrullen muistutti meidän Missä X -karkkeja, mutta sokerisina ja näissä ei ihan niin runsaasti ollut makua. Rox sisälsi kaksi hyvin pehmeää toffeeta, joita sai hetken aikaa suhrata pois kääreestään (en suosittele kesähelteille). Kolmas uusi oli Surisar -pussi, jonka makeiset ovat pullonmuotoisia, hieman suolaisuutta mukana, mutta ei kovinkaan kirpeitä, hedelmäisiä nämäkin.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!