torstai 6. elokuuta 2015

Vaniljatee/Rainbow

Tykkään juoda teetä, tee on hyvää ja se tässä blogissa kyllä näkyy :D

Kävin joku aika sitten yhdessä keskustan S-marketissa (täällä on keskusta-alueella niitä kaksi, 10 min. kävelymatkan päässä pieni S-market ja muut on sitten muissa kaupunginosissa) ja vilkaisin pikaisesti teehyllyn läpi. Silmäni kiinnittivät huomion tähän vaniljateehen ja sitten.. hinta 0,99 €! Yhdelle teepussille jää hintaa viisi senttiä.

Teepussista tulee hentoinen vaniljantuoksu, kun sen laittaa kuumaan veteen, niin ihana vaniljantuoksu leijailee keittiöön. Syynä voi olla, että tässä on vaniljatankoa 2 %, jolloin makuun saadaan syvyyttä ja tietenkin sitä aitoa, vaniljanmakua.

Entäs se maku? No, samanlainen kuin tuoksukin, kyllä suosittelen tätä vaniljanystäville, eikä hintakaan ole kuin plussaa.













6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Suosittelen! :) Olen jo kaksi kupillista juonut :D

      Poista
  2. Mä en teestä tykkää, mutta toi herätti mielenkiinnon eikä hintakaa oo paha jos jää kaapin perälle :D Katotaan muistanko joskus kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kyllä ole hinnalla pilattu ja makuakin tuohon hintaan on tähän saatu. Voisihan tästä tehdä jääteetääkin, mutta vaniljanmakuinen voi olla aika eksoottinen :')

      Poista
  3. Täähän vaikuttaa ihan kokeilemisen arvoselta :) Juotko teen maidolla vai ilman?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman maitoa. Mutta olen joskus juonut maidonkin kanssa :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!