torstai 24. syyskuuta 2015

Fazer - Kina

Tein tilauksen Urjalan Makeistukkuun ja nappasin sieltä Fazerin Kina -makeisia. Näitä ilmeisesti myydään Ruotsissa, mutta Suomesta näitä ei tietääkseni saa kuin tuolta Makeistukun -sivuilta, tosin nyt en niitä löytänyt enää sieltäkään :D

Kyseessä on siis maitosuklaakuorrutteisia vehnämuroja, noin suklaarusinoiden kokoisia = tosi pieniä.

Makeita, rouskuvia ja todella hyviä. Ei ole ihan saman makuisia kuin Suffeli Puffit, mutta aika lähellä. Jos törmäät näihin jossain, niin nappaa mukaan (kassan kautta).


11 kommenttia:

 1. On näitä joskus kyl ollut ihan Suomen kaupoissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti 90 -luvulla? itse olen silloin syntynyt, niin ei ole muistikuvaa ;)

   Poista
  2. Juu, kultaisella ysärillä se taisi olla. ;)

   Poista
  3. Miun muisti rajoittuu känkkäränkkä pastilleihin sekä Spice Girls, Barbie ja Pokemon tikkareihin :D

   Poista
 2. Näitä on tullu osteltua lähinnä ruotsista,mutta niinku minttu sanoi taitaa olla ollut joskus suomessa myynnissä.Välillä tuntuu oudolta että fazer tuotteista joitain saa vaan ruotsista niinku ne ihanat kissapastillitkin kai ovat sit jotain vientikamaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miustakin on outoa, että Fazer vie vain ulkomaille joitain tuotteita, vaikka Suomessa valmistetaan. Ruotsin terminaalista olen joskus ostanut todella hyviä salmiakkikarkkeja, nekin Fazerin tekemiä :D

   Urjalan Fb-sivuilla oli, että Kina -karkkeja on ollut myynnissä 90-luvulla ja nyt 2015. Itse kun olen syntynyt vasta 90 -luvulla, niin ei oikein ole muistikuvaa ;)

   Poista
  2. Okei =)
   Ite kun asuin viel pohjosessa nii vietin lähes kaikki lapsuuden lomat ruotsin puolella hapitsulla serkun luona.Sen vuoksi monet karkit tuttuja sieltä =)

   Poista
  3. Pitää varmaan muuttaa ruotsiin :D

   Poista
 3. Ei ole muuten maitosuklaakuorrutteisia, vaan niissä on maitosuklaan makuista kuorrutetta. Siihen nähden aika kalliita :).

  VastaaPoista
 4. Punaiset kinat ON suffeli puffeja ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!