keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Blend Bee -teet maistelussa /Amoda tea

Toisessa blogissa kirjoittelinkin, että sain ekan teeboksini, voit lukea lisää täältä. Boxin teet on kaikki Blend Beeltä, jonka sivuilla voi itse miksailla teeyhdistelmiä tai ostaa valmiita.

Laittelen tänne tarkempia tietoja ja makuinfoa.

Sugar & Spice, black and rooibos. Ceylon, rooibos, orange peel, cardamom, cinnamon, all-spice, elderberries, peppercorn, ginger, licorice root, vanilla and brown sugar.

Lime Green With Envy, green tea. Sencha green tea, china green tea, lemon peel, raspberry leaf, lime extract.

Oolong Gone, oolong tea. Oolong, hibiscus, lemon peel, ashwagandha root, strawberry leaf, rose buds, licorice root, sweet orange extract.

Spring Clean, herbal tea. Milk thistle, rose hips, licorice root, ginger, dandelion leaf, nettle, strawberry leaf, chamomille.

 

 
 
 
Sugar & Spice on tuoksultaan appelsiininen ja mausteinen, lähinnä kardemumma. Ruskea sokeri tuo täyteläisyyttä tuoksuun. Maultaan tämä on.. jouluinen, kuten ainesosaluettelostakin voi jo päätellä. Vaikka tuoksu on tässä hyökkäävä, niin ihan niin voimakas tämä ei ole maultaan.
 
Lime Green With Envy on tuoksultaan sitruksinen. Maultaan tämä ei oikein sykähdytä, maistuu ihan vastaleikatulle ruoholle :D 
 
Oolong Gone on todella tylsän tuoksuinen, hieman vihreä, lehtimäinen tuoksu. Maussa erottuu ainakin ruusu ja hitusen appelsiini. Ei ainakaan suosikkini näistä.
  
Spring Clean on parempi kuin Oolong, tuoksu on aika lähelle sellainen kuin mitä teessä, johon on laitettu maitoa. Maku on miellyttävä ja inkivääri on tässä hyvässä osassa eli sopivasti. Yllättäen, tämä on paketin toiseksi parhain maku.
 
 
 
Minun suosikkini näistä oli Sugar & Spice sekä Spring Clean.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!