keskiviikko 31. elokuuta 2016

Fazer - Remix Mad

Fazerilta tuli uusi Remix Mad - pussi, joka ehkä nimensä ja ulkoasun puolesta sopisi Halloweeniin.
Pussilla on painoa 350 g ja hinta noin 3,39 €.Fazer Remix Mad


Tuttuja kavereita ainakin muutama, nimittäin perinteiset liitulakut ja Amerikan pastillit.
Mustat renkaat ovat samanlaisia kuin Tutti Frutti Rings -pusseissa, nämä ovat hieman kirpeitä päältä (en muista oliko tuossa edellä mainitussa Rings -pussissa ne mustat kirpeitä). Todella hyviä ja sitkeitä.

Pitkulaisia karkkeja (viralliselta nimeltä Happokielet) on kahta erilaista, nekin kirpeitä, mutta enemmän kuin nuo pyöreät. Nämäkin sitkeähköjä, mutta ei niin paljoa kuin nuo pyöreät.
Puna-vihreä maistuu greipiltä (vihreä) ja punainen on varmaan mansikka. Tuo vihreä muistuttaa alkuperäisen Remix pussin viuhka- karkkia ja punainen maultaan sitä pehmeää punaista.

Pussissa on kahta erilaista mörkö -karkkia, itselleni ei sitä toista vaihtoehtoa sattunut (punainen). Ruskea on cola ja punainen olisi ollut mansikka - energia.

Tuo valkoinen kummitus lupaa maistuvansa toffee-banaanilta ja kyllä, niin se vaan maistuu. Hieman erikoinen makuyhdistelmä, mutta ei huono.

Pussin sisältö ei ole täysin sopiva kasvissyöjille, sillä makeiset sisältävät eläinperäistä liivatetta. Hedelmäisistä karkeista eläinperäistä liivatetta ei löydy Happokielistä.

Kannattaa kurkata Fazerin sivuilta tarkempia tietoja.
10 kommenttia:

 1. Mä näin tänään kaupassa ekaa kertaa tän pussin ja heti tuli Halloween mieleen. No eihän tuohon olekkaan enään kuin pari kuukautta. :D

  VastaaPoista
 2. Tämä pussi on huti, en vain voi yksinkertaisesti sietää pussin makuyhdistelmiä. Happokielet, amerikanpastillit ja lakritsilieriöt menevät, mutta loput pussista lensi suoraan roskikseen. Liekö kauhuteema vaikuttanut makunystyröihini, sillä en muutenkaan pysty katsomaan kauhuelokuvia/pelaamaan kauhupelejä. Pitää pysyä vast edes erossa Remix-pusseista, vaikkakin aiemmat Remixit ovat menetelleet. Tutti Frutit ja Ässä-teemaiset pussit ovat enemmän mieleeni. Toisaalta Ässä Somex-pussi oli selkeä huti, siellä oli liian kirpeitä karkkeja, polttivat omaa kieltäni.

  Pidän seuraavista pusseista Ässä- ja Tutti Frutti -sarjoissa:

  - Tutti Frutti Passion, Sour, Fruity Choco, Juicy Apples, Tropical Mix
  - Ässä Mix, Hässäkkä, Pelix, Missä X

  Jos koet itsekin olevasi yllämainittujen pussien ystävä, suosittelen karttamaan tätä sekoitusta. Yleensä syön koko pussin, mutta tästä pussista ja Ässä Somex:sta lensi surutta osa karkeista roskiin. Tuli punnittua pahuuttani poisheittämieni karkkien paino, 130g. Toisaalta pussissa oli kyllä poisheitettävää, sillä itse suosin 130-225g painoisia pusseja. Yksittäiset karkit olivat myös liian isoja, pienemmät olisivat enemmän omaan mieleeni. Hieman harmittaa, että pussi tuli ostettua, mutta toiste en kyllä samaa virhettä tee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie söin kyllä kaikki, tykkäsin kaikista :) Ässä Somex on kanssa ihan ok, tämä oli kuitenkin hitusen parempi.

   Kirpeät karkit ovat parhaita, harmi vaan, että kaikki ei ole kirpeitä nähneetkään esim. Haribon uutuudet (ne värikkäät Sour -pussit).

   Poista
 3. Kävin ostamassa tänään tämän pussin ja tykkään! Erityisesti valkoiset haamut ovat mieleeni. Yllätyin kun pussi maksoi Prismassa 2,49 €. Olen ollut siinä uskossa että nykyään noin isot pussit maksavat vähintään 3 €.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Prisma tilaa niin paljon tavaraa, että siellä on edullisempaa ja jokos se sokeri/makeisvero poistui? :D

   Poista
 4. Ärsyttää, kun noita liitulakuja pitää tunkea niin moniin karkkipusseihin :/ Muutoin vaikuttaa ihan kivalta sekoitukselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ennen tykännyt yhtään liitulakuista, mutta nyt vanhemmiten niihin tulee joskus ihan himo :D Harmi, ettei liitulakuja saa pienissä pusseissa (on vaan se iso).

   Poista
 5. Rakastan tätä pussia! Perjantaikarkit on jo useamman viikon olleet juuri näitä ja etenkin nuo happokielet on täydellisiä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole sitä Malacon (?) Halloween pussia tutkinut, mutta se ei ole ehkä niin houkutteleva kuin tämä :D

   Oletko sie maistellut sitä?

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!