keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Teetä ja kynttilöitä

Minttu järjesti herkkuvaihtari tempauksen ja pitkästä aikaa osallistuin.

Oman paketin lähetin ja sen sisällön näette täältä. Samaisen blogin kirjoittajalta sain omani ja sieltä löytyi kattava valikoima teetä, kynttilöitä, muutama suklaa"levy/patukka" sekä joulukuusenmuotoiset led -valot. Luulin näitä aluksi kynttilöiksi, kun on ihan samanlainen pinta, mutta nämä ovatkin valot.Yhden teen jo join, kun alkoi teehammasta kolottamaan, Muumien kaakao ja päärynä oli valintani, eikö yhtään huono sellainen :)7 kommenttia:

 1. Ihania juttuja ja paljon teetä olet saanut. :) Täytyy laittaa huomenna linkit blogiin. Yhtä paketti esittelyä vaille valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketit on tainneet tulla kaikille ajoissa :)

   Poista
  2. Yksi paketti on vielä matkalla. Odotan sitä ennenkuin julkaisen koostetta. :)

   Poista
 2. Kyselykaavakkeessa oli eri blogi joten en nähnyt et paketti perillä :( ja anteeksi että unohdin kortin paketista. Miellin paketin pikkujoulu-lahjaksi en herkkuvaihdoksi siksi vähemmän herkkuja =) toivottavasti kuitenkin miellytti? Ihanaa joulun odotusta. Itse tykkäsin saamastani paketista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen blogi on se pääbisnes, tämä on vain sivuprojekti eikä niin aktiivinen. En olisi saanut toiseen blogiin laitettua esittelyä niin nopsaan, kun tuo joulukalenteri vie huomion, joten siksi täällä :)

   Joo, oli mieluinen :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!