keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Blippo Surprise Candy Box

Jess!

Kolmas kerta toden sanoi ja paketti pääsi perille asti ja siitä jopa minulle ilmoitettiin postitse :D




Blippo Surprise Candy Box on siis kertaluontoinen laatikko, joka sisältää pääasiassa karkkeja. Tällä hetkellä laatikko on loppuunmyyty, mutta saatavilla on myös joka kuukausi tuleva Japan Candy Box.






Laatikossa oli muutama DIY-kit, sekä keksejä. Suurin osa olikin makeisia.







Laatikon mukana ei tule selitystä mitä tuotteet ovat/minkä makuisia, mutta onneksi kuvat kertovat aika paljon mistä on kyse. Ja veikkaan tuotteiden löytyvän Blipon sivuilta.



Mistä haluatte kuulla mielipiteen ensin?






4 kommenttia:

  1. Wau, näyttää ihanilta! =)
    Tähän täytyy heti todeta, että miksi ei suomessa osata tehdä näin värikkäitä pakkauksia. Tylsä kylmä pelkistetty pohjola.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Kiinassa ja Japanissa muutenkin leikitellään väreillä sekä erilaisilla hahmoilla. Toki kyllähän esim. Hello Kittyihin pitää varmaan ne tekijänoikeudet hankkia, että ei noin vain niitä kylkeen isketä :D

      Poista
  2. Kiva setti nyt iski viel isompi himo lähtee käymään pitkästä aikaa aasia kaupat läpi mitä sieltä löytys.Ehkä mennään pojan kans joku päivä katsoon valikoimaa ja jos mukaan tarttuu jotain nähdään varmaan blogissa.Muutama tuttu tuote sinunki paketissa oli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin olen joitain aiemmin ostanut.

      Täällä ei pahemmin tuollaisia kauppoja ole, yksi taitaa olla josta muutamia herkkuja löytyy, mutta lähinnä koristetavaraa.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!