lauantai 29. heinäkuuta 2017

Jelly Beans Heart Beats

Kesälomareissulla pysähdyttiin Urjalan Makeistukun myymälässä, joka sijaitsee Urjalassa.
Nimestään huolimatta tukku on auki kaikille, ei vain esim. yrityksille tai tukkukortin omistajille. Itse olen törmännyt siihen harhaluuloon, että yksityisasiakkaat eivät sieltä voisi ostaa/tilata, mutta se onnistuu ihan normaalisti. Ainoa ero on se, että saa ostaa tukkupakkauksia myös kuluttajana :)

Jos myymälä on liian kaukana, herkkuja tarjoaa myös heidän verkkokauppansa.

Jelly Beans Heart Beats tuubilla on painoa 95 g ja hintaa on 2,95 €. Tuote on gluteeniton ja sopii myös kasvissyöjille, sillä tässä ei ole eläinperäistä liivatetta.
Pakkauksessa on kuusi eri makua. Toki sekoitussuhde voi maistella, eikä kaikkia välttämättä ole. Maut kuitenkin ovat seuraavat:

Strawberry Smoothie Hearts - tässä on purkkamainen maku, ei kuitenkaan huono. Tämä taitaa olla niissä pienissäkin Jelly Beanseissa makuna.

Caribbean Coconut Hearts - tässä on jokin sivumaku kookoksen lisäksi. Kookoksen maku ei tässä ole vahva vrt. Bounty. Eksoottinen.

Pomegranate Hearts - hyvin jännä maku. Hieman tunkkainen maku, kun oikein mutustelee. Ehkä tässä on häivähdys granaattiomenaa.

Cranberry Apple Hearts - hieman kirpakka alku. Pieni häivähdys karpaloa alussa, omenaa ei tästä tunnista.

Bubblegum Hearts - aika mitäänsanomaton maku, joukon huonoin.

Raspberry Jam Hearts - tunnistettava vadelman maku. Ei ole vahva makuna, mutta kyllä sen maistaa. Kuin laimentunut vadelmalimppari tai mehu.


Suosikkini näistä on Raspberry Jam Hearts ja Strawberry Smoothie Hearts.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!