keskiviikko 11. tammikuuta 2017

3 Musketeers

Citymarketeissa on (ainakin joissain) Amerikka -osasto, jossa myydään siellä suosittuja tuotteita. Ellen väärin muista, niin Joensuun keskustassa ei tätä osastoa enää pahemmin ylläpidetä. Valikoimaan kuuluu lähinnä vaahtokarkit, vanilja- ja kirsikkacola sekä joitain eineksiä.

Pilkon Citymarketissa on isompi osasto ja sieltä löytyy Skittlessit, suklaapatukoita, siirappeja, vaahtokarkkivaahtoa jne.

3 Musketeers patukka on tarttunut sieltä matkaan. Hintaahan näillä ikävä kyllä on verrattuna meille tuttuihin tuotteisiin, sillä niitä ei tarvitse erikseen kuljetella.





Patukalla on painoa 54,4 g. Kyseessä on maitosuklaapatukka, jonka sisällä on vaahdotettua (ei sellaista vaahtokarkkitöhnää) suklaata.

Mitään mahtavaa makuelämystä tämä ei tarjonnut, muistuttaa ehkäpä meillä jouluna myytäviä Enkeli suklaapatukoita, sekin pussi on varmaan edullisempi kuin tämä yksinään :')








Ei jatkoon, mutta onpahan taas yhtä kokemusta rikkaampi!





4 kommenttia:

  1. Lidlissäkin on pieni jenkkihylly ja ainaki meän supermarketissa myös =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, niin onkin! Itse käyn lähinnä vaan Citymarketissa tai pienessä S-marketissa, niin ei aina muista muita vaihtoehtoja :D

      Poista
  2. Mulle tulee tästä mieleen tyyliin MILKY WAY .. ei ollenkaan mitenkään erikoinen :(! Meiän cittarissa on myös aika kattava jenkkiosasto , mutta kuten mainitsit , noi hinnat ... riistoa !!!!!!!!!!!!
    Itteäni kiehtoo tällä hetkellä kahvin ystävänä ne coffee creamerit , eli kahviin sekoitettavat maidonkorvikkeet .. cittarissa ainakin COFFEE MATE hasselpähkinän makuisena , mutta se hinta .. olikohan jotain 9eukkua , hyllyyn jää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, maahantuonti on kallista :/ Tulee kurkkailtua myös päiväyksiä, niin useimmiten sieltä löytyy niitä vanhaksi menneitä tuotteita, että ei ne kovin tiuhaan siellä hyllyssä liiku.

      Urjalan Makeistukkua kannattaa kurkkailla, siellä on näitä oudoimpia juttuja ihan ok -hinnalla mm. AKO:t ja Salta Katten -karkit.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!