lauantai 7. tammikuuta 2017

YumEarth - Vitamin C Pops

iHerbissä törmää mielenkiintoisiin tuotteisiin niin kosmetiikan kuin elintarvikkeiden puolella.
Tällä kertaa jutellaan vähän tikkareista.

Pakkauksessa on 14 kpl, kolmea eri makua ja hinta 2 $ eli noin 1,91 €.

Nämä tikkarit ovat gluteenittomia, kosher, pähkinätön, munaton, vegaani ja paljon muuta! Ja nimensä mukaisesti näissä on C-vitamiinia (300%).Maut ovat;

Strawberry smash
Very very cherry
Razzmatazz berrySuosikkini on yllättäen kirsikka :D Razzmatazzissa on ehkä mustaherukkainen maku ei mikään erikoinen, samoin mansikka on aika mansikaton, mutta se yltää siitä huolimatta kakkossijalle.

Tulen kyllä ostamaan näitä jossain vaiheessa lisää, sekä muita herkkuja!

Suora linkki tikkareihin tässä. En hyödy sen klikkaamisesta.

7 kommenttia:

 1. Myydään ekoteekissa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie huomasin myös! Olisin ostanut, mutta yllättäen päiväykset paukkuivat joulukuussa 2016...

   Poista
 2. YumEarth luomumakeisissa ja -tikkareissa on "parasta ennen" päiväykseen kaksi vuotta aikaa valmistamisen jälkeen. Ecoteekissä on ollut YumEarth-tuotteet syksystä 2016 myynnissä ja vakuutan, että heillä ei ole parasta ennen päiväyksellä "Joulukuu 2016" ollut. Joko nyt on käynyt väärinkäsitys tai sitten suomenkieliseen tuoteselosteeseen on päässyt pahemman luokan painovirhepaholainen.

  Ystävällisin terveisin,

  Jens Willadsen
  Nutritious Finland Oy
  YumEarth tuotteiden maahantuoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mutta olivat alessa ja siinä pussin kyljessä oli PE -päiväys joulukuussa 2016. Muuten en pussia tutkinutkaan, kun se pisti jo laskemaan pussin takaisin.

   Harmi, kun en muista tämän oman pussini päiväystä.

   Poista
  2. Moi. Pahoittelut asiata. Tutkimme sitä lisää. Ecoteekissä on hyvä valikoima YumEarth-luomutuotteita joissa varmasti riittää päiväystä vielä pidemmäksi aikaa. Kovaksikeitetyissä makeisissa ja tikkareissahan ei "parasta ennen" suinkaan tarkoita, että tuote olisi pilaantunut. Valmistaja takaa tuolla toki sen, että tuotteet on laadultaa 100% tiptop.

   Terveisin, Jens

   Poista
  3. Kuuluvatko nämä muuten Ecoteekin pysyvään valikoimaan? Itse kävin viimeksi ennen joulua, joten heillä oli erillinen "pop up" -myymälä. Harvoin tulee siinä rakennuksessa enää muutenkaan käytä, kun Anttila loppui.

   Joo, elintarvikealan käyneenä käsitteet ovat tulleet tutuiksi ja on tullut syötyä jo harmaantuneita suklaitakin :'D

   Poista
  4. Moikka. En toki voi jälleenmyyjien valikoimasta päättää, mutta ainakin toivon, että YumEarthit pysyvät Ecoteekin valikoimissa ;)

   T:Jens

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!