tiistai 17. tammikuuta 2017

Cloetta Sprinkle - Sparkly strawberry

Kävin Citymarketissa etsimässä kaverille synttärilahja ideoita ja samalla koukkasin namihyllyn kautta. Kappas vain, silmiini osui tämä Cloettan uutuus ja epäilen, että syksyllä saamassani mysteeripaketissa oli jotain tämän kaltaista.

Sain siis Makuringin kautta viisi erilaista folioon käärittyä pakettia numeroituna ja saatesanojen kera. Paketeista paljastui erilaisia suklaapalasia makuyhdistelmien kera, yksi niistä paketin maistelupalasista nimittäin oli mansikkainen, mutta hieman erilaisella koostumuksella.





Tämä uutukainen painaa 75 g ja hintaa meidän CM:llä oli 1,19 €.

Maitosuklaata (96,5%), mansikkaa (1,5%) ja poksahtelevia karamelleja (2%).

Kun paketin avaa, tulee nenään mansikkajäätelön tuoksu. Suklaasta näkyy mansikanpalaset, poksukarkkeja ei, ne on yleensä muutenkin niin pieniä :D

Tässä on sopusuhtainen yhdistelmä suklaata ja mansikkaa, poksahtelevat karkit antavat hauskan lisäelementin. Itse tykkään!







Lisäksi bongasin Lauantaipussin vierestä Perjantaipussin, mutta se ei houkutellut ostamaan. Muistaakseni sekin Cloettan.









4 kommenttia:

  1. itsekin ostin tuota tänään ekan kerran ja just kanssa cittarista :D tykkäsin kyllä paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvää oli kyllä :) Itse kyllä söin jo koko levyn.. Köh :D

      Poista
  2. Mä bongasin kanssa Perjantai pussin, mutta ei houkutellut ostamaan. Olin katsovinani, että se oli Malacon, mutta en mene vannomaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varmaan olikin Malacon :D Sisällä taisi olla Cloettan pieni suklaalevy, jos en väärin katsonut.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!